UPM- National Cheng Kung University, Taiwan rintis usaha kerjasama penyelidikan pembiakan ikan dan udang marin - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 18 April - Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah merintis usaha penyelidikan dengan National Cheng Kung University (NCKU) Taiwan dalam bidang pembiakan ikan dan udang marin.