Gotong royong perdana bantu perkasa komuniti nelayan darat - Zulkeflee, Zufarzaana (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
TANJUNG TUALANG, 4 April - Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Persatuan Mahasiswa Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FESSA) menganjurkan Program Love Our Lake (LOL) 2018, program gotong-royong perdana bersama komuniti nelayan darat dari Februari hingga April lalu.