Prof. Datin Paduka Dato' Dr. Aini Ideris terima anugerah pencapaian sepanjang hayat akademik dan veterinar - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, April 19 - Universiti Putra Malaysia (UPM) Vice Chancellor, Prof. Datin Paduka Dato 'Dr. Aini Ideris, received the Lifetime Achievement Award - Academic & Veterinarian at the Malaysian Livestock Industry Awards 2018 here today.