Hospital UPM bakal beroperasi tahun hadapan - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 4 April - Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih anugerah Penyelidikan dan Sains Halal dalam Anugerah Kecemerlangan Halal 2018 sempena World Halal Week 2018 (WHW) di Kuala Lumpur.