ASEAN-ELT platform pendidik kongsi idea pembelajaran bahasa Inggeris - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
MELAKA, 15 Mac – Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan “The 1st International Asean English Language Teaching Conference 2018” (ASEAN-ELT 2018) bagi memberi platform kepada guru sekolah dan warga pendidik berkongsi idea pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris.