Fahami trend, aplikasikan teknologi industri perabot - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
PUTRAJAYA, 3 April - Pihak industri perabot, pereka, penyelidik dan ahli akademik perlu lebih peka serta memahami dengan jelas trend semasa industri itu, terutamanya melalui pengaplikasian teknologi terkini terhadap industri reka bentuk dan inovasi ke arah melonjakkan lagi industri berkenaan.