Syarikat Korporat Diseru Sumbang Dana Kanak-Kanak – Datin Seri Rosmah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 30 April – Syarikat korporat diseru menyediakan peruntukan khas tanggungjawab sosial korporat (CSR) untuk disalurkan kepada program pembangunan potensi kanak-kanak, kata isteri Perdana Menteri, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor.