UPM-Royal Bird’s Nest jalin kerjasama komersil AWEsome - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 7 Mac - Laboratori Bioubatan Molekul, Institut Biosains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Royal Bird’s Nest Sdn. Bhd. (RBN) menandatangani memorandum perjanjian (MoA) kerjasama mengkomersilkan Percubaan Klinikal Manusia Pertama dalam ‘The Aging Well with Edible Bird’s Nest (EBN)’ (AWEsome).