MyBrain challenge UPM serlah kecemerlangan pelajar - Sim, Ciar Yee (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Sekretariat Akademik, Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej Kelima Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan program MyBrain Challenge baru-baru ini bagi menyerlahkan kecemerlangan IQ dan EQ pelajar UPM.