Perabot daripada batik dan songket - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 12 Mac - Warisan seni tradisional batik dan songket semakin segar dalam kepelbagaian penggunaannya dan terus mendapat tempat dalam kehidupan seharian masyarakat.