Atlet UPM terima anugerah tertinggi sukan negara 2017 - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 13 Mac - Anugerah Sukan Negara 2017 menyaksikan atlet-atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) diiktiraf dalam anugerah sukan tertinggi negara itu.