Datin Paduka Seri Rosmah nasihat belia jauhi berita palsu - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 9 Mac 2018 - Isteri Perdana Menteri, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor menyeru belia supaya menjadi warga internet yang bertanggungjawab dan mampu membezakan antara berita benar dan palsu dalam media sosial.