FBMK Anjur Persidangan Peranan Bahasa Membentuk Identiti Bangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 1 Disember – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) menganjurkan persidangan dalam kalangan para akademik dan penggiat bahasa mengenai peranan bahasa dalam mebentuk identiti bangsa.