Keunikan budaya Zhong Hua dipapar kepada pelajar - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 5 Mac – Persatuan Senibudaya Zhong Hua Universiti Putra Malaysia (UPM) berkongsi berkaitan penghayatan dan amalan sambutan Tahun Baru Cina yang diwarisi turun temurun, dengan pelajar UPM serta masyarakat umum melalui Program Pesta Ang Pau.