Fusion lab UPM kumpul dana gilap potensi murid berkeperluan khas - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 4 Mac – Buat julung kalinya Makmal Pendidikan Khas (Fusion Lab), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Makan Malam Amal Bersama Murid Berkeperluan Khas (MBK) kategori kurang upaya intelek bertujuan mengumpul dana bagi penyelidikan dan intervensi terapi komuniti untuk kanak-kanak MBK.