Muslim Mother Teresa dampingi pelajar asnaf UPM - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 4 Mac - Ikon yang mendapat jolokan Muslim Mother Teresa dari Montreal, Kanada, Sister Sabariah yang berasal dari Malaysia mendampingi 50 pelajar asnaf fakir Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam penyediaan juadah makanan khas secara rewang pada Majlis Tautan Hati bersama Sister Sabariah.