UPM kongsi kefahaman pendekatan wasatiyyah dengan masyarakat - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Feb - Pusat Islam Universiti, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan seminar Pendekatan Wasatiyyah: Aplikasi, Penerapan Serta Cabaran sebagai platform berkongsi kefahaman mengenai pendekatan wasatiyyah dan kesederhanaan menurut Islam kepada masyarakat