Kumpulan nasyid UPM terbit album - Tamin, Adidi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Kumpulan Nasyid Nahwan Nur Universiti Putra Malaysia (UPM) menerbitkan album terbaru berjudul “Dia Ada” yang kini boleh didapati di saluran media digital.