14 subjek UPM 200 terbaik ‘QS world university rankings by subject 2018’ - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG - Sebanyak 14 subjek Universiti Putra Malaysia (UPM) berada pada kedudukan 200 terbaik dalam QS World University Rankings by Subject 2018 yang baru diumumkan pada 28 Februari lalu.