Program MyTreeVolution tanam 550 pokok spesis Karas - Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 26 Feb – Sebanyak 550 pokok spesis Karas ditanam di kampus pada “MyTreeVolution program, National Forest Restoration Project” ke arah pertumbuhan hijau bagi meningkatkan kemampanan dan daya tahan.