Dogathon himpun lebih 1,000 ekor anjing, kumpul dana haiwan terbiar - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 4 Mac – Sebanyak 1,019 ekor anjing dihimpun melalui program Dogathon 2018 bagi mengumpul dana Projek Pengkasian Haiwan Terbiar (PRO-KASIH) anjuran pelajar Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM).