UPM laksana tempahan makanan secara online - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 22 Feb - Melalui pesanan dalam talian (online), pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) kini boleh mendapatkan makanan tengah hari dan malam, yang terus dihantar kepada mereka tanpa perlu untuk mereka pergi ke kafe atau gerai makanan.