UPM rai pelajar antarabangsa sesi 2 2017/2018 - Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 9 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan New International Students Welcoming Programme (NISWP) Sem 2 2017/2018 bagi meraikan pelajar antarabangsa yang melanjutkan pengajian mereka di sini.