“Hayati nilai kesepunyaan UPM” - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 23 Feb - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris mahu seluruh warga universiti dan pihak berkepentingan menghayati nilai kesepunyaan UPM dan melihatnya dalam konteks kesejahteraan hidup, ke arah memastikan UPM terus cemerlang pada masa depan.