HEMOR halau nyamuk, jadi perhiasan rumah - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 12 Feb - Bukan sekadar menghalau nyamuk, HEMOR (Sustainable Herbal Mosquito Lamp Repellent), alat yang direkacipta oleh sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) ini juga adalah satu bentuk perhiasan yang boleh menambahkan elemen menarik dan keceriaan di dalam rumah.