Tengku Permaisuri Norashikin lawat Hospital Veterinar UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 26 Feb – Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenan melawat Hospital Veterinar Universiti (UVH), Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM).