Menteri Besar Perak kongsi pengalaman ‘Social Business Perak Experience’ - Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 7 Feb – Menteri Besar Perak, Dato’ Seri DiRaja Dr. Zambry Abdul Kadir berkongsi pengalaman dalam ceramah umum bertajuk ‘Social Business: Perak Experience’ bersama warga Universiti Putra Malaysia (UPM).