Seronok buat kerja dakwah Dr Taufiq - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 24 Jan- “Saya seronok melakukan kerja-kerja dakwah, saya mahu memberi penerangan kepada orang ramai dan membantu dalam usaha membetulkan persepsi negatif sebahagian masyarakat terhadap Islam.”