Upm juara keseluruhan sukipt 2018 - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
BANGI, 10 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Kejohanan Sukan Institusi Pendidikan Tinggi (SUKIPT) 2018 buat kali kedua sejak menjuarai edisi sulung SUKIPT pada tahun 2012.