UPM – Terengganu Endurance Jalin Kerjasama Dalam Bidang Ekuin - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 26 April– Fakulti Perubatan Veterinar (FPV) Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama pengajaran, penyelidikan dan perkhidmatan profesional dengan Royal Terengganu Endurance Stable (RTES) dalam bidang ekuin.