UPM bakal lancar putra future classroom - Noor Eszereen Juferi, Noor Eszereen; Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) bakal melancarkan Putra Future Classroom yang akan menjadi pusat rujukan amalan terbaik pengintegrasi teknologi dalam pengajaran dan pembelajaran bagi semua pihak di dalam dan di luar negara.