UPM raih 3 emas, 4 perak, 5 gangsa di Karnival Inovasi P & P - Abdul Rashid, Mohd Idham (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
BANGI, 18 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih tiga pingat emas, empat perak dan lima gangsa di Karnival Inovasi Pengajaran & Pembelajaran UKM 2018 (K-NOVASI P&P 2018).