UPM terima dana RM1 juta perkukuhkan kejuruteraan aeroangkasa - Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 19 Jan – Pengarah Urusan Kumpulan Weststar Group, Tan Sri Syed Azman Syed Ibrahim menyumbangkan dana endowmen bernilai RM1 juta kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi memperkukuhkan kerjasama dalam inovasi bidang Kejuruteraan Aeroangkasa dan lain-lain bidang yang strategik.