UPM kedua negara ranking universiti dunia UniRank - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 23 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) menduduki ranking kedua Malaysia dalam ‘UniRank World University Ranking’ https://www.4icu.org/top-universities-asia/