YEEP UPM ke Medan pupuk semangat kongsi ilmu - Anum, Zaharah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
MEDAN (Indonesia) – Seramai 20 anggota Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) Kolej 16, Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2017/2018 mengunjungi Universiti Sumatera Utara (USU) di sini, baru -baru ini di bawah Program Youth Educational Exchange (YEEP) bertujuan memupuk semangat berkongsi ilmu berkaitan sosio budaya Malaysia-Indonesia.