Pelajar diploma belia dalam kerja pembangunan graduat di London - Hamzah, Siti Raba’ah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
LONDON – Seramai 22 pelajar Diploma Belia dalam Kerja Pembangunan (DBKP), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) bergraduat di London dalam majlis konvokesyen anjuran Sekretariat Komanwel di London baru-baru ini.