ICF2017 perkenal budaya antarbangsa - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 21 Dis – Pelbagai kebudayaan dan makanan antarabangsa dipamer dan diperkenalkan kepada masyarakat dan pelajar pada Program Antarabangsa Art and Culture Festival (ICF) di sini.