Program SME@UPM beri peluang IKS tingkat prestasi - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Program SME@UPM memberi peluang kepada usahawan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) untuk mendapatkan pembelajaran berstruktur untuk membolehkan mereka meningkatkan prestasi perniagaan yang mampan.