Tetamu nikmati masakan tradisional Pahang - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 20 Dis – Kira-kira 1,000 tetamu diraikan dengan jamuan masakan tradisional Pahang pada majlis Pesta Masakan Tradisional Pahang dan Majlis Muzium Warisan Melayu Bersama Media di sini.