Forum Pak Rashid The Che’gu kenang bakti allahyarham Pak Rashid - Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 15 Dis – Forum Pak Rashid The Che’gu: “Pencetus Inspirasi, Ilham Masa Depan” memberi pendedahan kepada warga kampus dan masyarakat mendalami bakti Allahyarham Pak Rashid dalam pembangunan awal Universiti Putra Malaysia (UPM).