383 pelajar luar negara jaya ikuti program international mobility students UPM - Ahmad, Khoirun Nisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 18 Dis – Seramai 383 pelajar dari 16 negara menamatkan program ‘International Mobility Students Universiti Putra Malaysia (UPM)’ dengan jayanya, yang bertujuan mendedahkan mereka kepada kepelbagaian budaya, cara hidup dan adat resam di negara ini.