Science camp fundraiser kumpul dana bantu kanak-kanak kurang bernasib baik - Namasivayam, Parameswari (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG,10 Dis – Pelajar dan kakitangan Jabatan Biologi Sel dan Molekul(BSM), Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (FBSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO), Tech Outreach Malaysia menganjurkan program komuniti ‘Science Camp Fundraiser’ bertujuan mengumpul dana bagi keperluan kanak-kanak yang kurang bernasib baik