Safe kids Malaysia UPM menang Prince Michael International Road Safety Award - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
LONDON, 12 Dis - Safe Kids Malaysia Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi anugerah berprestij ‘Prince Michael International Road Safety Award 2017’ hasil kejayaan program ‘Motorcycle Child Helmet’ yang dijalankan di sekolah-sekolah rendah di Selangor.