Buku panduan kosa kata bahasa melayu untuk murid SJKT - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 10 Dis – Sekumpulan pensyarah dan mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) serta guru Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil (SJKT) menghasilkan Buku Panduan Kosa Kata Bahasa Melayu SJKT untuk menggilap murid SJKT dalam subjek Bahasa Melayu.