UPM raih 27 terbaik dunia dan ketiga asia ranking hijau UI-Greenmetric - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 14 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat sejarah negara apabila tersenarai pada kedudukan ke-27 terbaik dunia dalam penarafan UI-Greenmetric World University Ranking 2017 berdasarkan usaha kelestarian kampus danpengurusan alam sekitarnya.