Program ‘Media Literacy Massive Open Online Course’ diperkenal - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Dis – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan program ‘Media Literacy (MEDLIT) for Social Change’, iaitu pembelajaran dalam talian átau Massive Open Online Course (MOOC) mengenai celik media yang dibentuk untuk golongan muda yang menuntut di peringkat pengajian tinggi.