‘UPM Young Doctors’ Day’ galak pelajar minati dunia perubatan - Hassan, Masriana (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Jabatan Patologi, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program UPM Young Doctors’ Day (YDD 2017) Siri ketiga bagi menggalakkan pelajar meminati dunia perubatan seawal sekolah rendah.