Kanak-kanak ikuti kursus teknik penanaman sayuran secara organik - Karam, Daljit Singh (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Kursus teknik penanaman sayur-sayuran secara organik anjuran Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) diadakan untuk kanak-kanak berumur lima hingga 12 tahun.