Pasukan kayak pelajar fakulti kejuruteraan UPM, ‘Putra Canoe’ menang ‘Best Sportive Award’ - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 26 Nov - Pasukan kanu pelajar tahun akhir Bacelor Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) ‘Putra Canoe’ memenangi ‘Best Sportive Award’ dalam pertandingan Malaysian Concrete Canoe Competition 2017 di sini.