Dua pensyarah UPM menang Anugerah Akademik Negara - Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PUTRAJAYA, 3 Nov - Dua pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Mohd Yusof Saari dan Prof. Madya Dr. Lim Hong Ngee memenangi anugerah pada majlis Anugerah Akademik Negara (AAN) ke-10, malam ini